Salmondo pro školy do konce školního roku 2019/2020 zdarma

Přidal: Tibor Kučera, 17. 3. 2020

Stejně jako celá řada dalších organizací ve vzdělávání, i my chceme podpořit učitele a rozšířit možnosti distanční výuky o podporu kariérového poradenství a osobního rozvoje žáků. Proto nyní všem základním a středním školám v ČR nabízíme plnou verzi aplikace Salmondo pro podporu kariérového poradenství zdarma do konce školního roku 2019/2020.

Jak této nabídky využít?

Využití naší nabídky pro zástupce škol (učitele, výchovné či kariérové poradce, ředitele) je velmi jednoduché:

  • Přejděte na stránku https://www.salmondo.cz/nadalku.
  • Vyplňte formulář na stránce.
  • Počkejte na e-mail potvrzující vytvoření účtu pro vaši školu.
  • Pozvěte své žáky do aplikace.


Pokud si aplikaci chcete před pozváním studentů nejdříve projít a vyzkoušet, je to samozřejmě možné. Jakmile vám přijde e-mail o vytvoření účtu, můžete se přihlásit a aplikaci si projít i z pohledu uživatele: do aplikace tak, jak ji žák vidí, se dostanete kliknutím na odkaz v pravé části horního oranžovém panelu "Přejít do aplikace" (do učitelského rozhraní se vrátíte skrze tlačítko na stejném místě "Přejít do školní administrace").


Co se stane po konci školního roku?

Po skončení školního roku automaticky vyprší platnost licence. Na konec licence samozřejmě není navázána jakákoli nutnost prodloužení apod. Žáci již nebudou moci vyplňovat nové testy a další moduly, ale ke svým výsledkům se nadále dostanou a mohou si je vyexportovat do PDF. Zástupci školy k výsledkům žáků přístup přímo v aplikaci již mít nebudou.

Přejeme nejen učitelům mnoho sil v tomto náročném období.