Salmondo startuje – zpřístupňujeme nové funkce

Přidal: Adam Benkovič, 17. 7. 2017

Salmondo odstartovalo 7. 7. 2017. Co je nového oproti betaverzi? Na co se můžete těšit v blízké době? A jaká cesta k tomu vedla? Přečtěte si náš článek a zjistěte to.

Co jsme přidali nového?

V posledních měsících se změnilo uživatelské rozhraní Salmonda prakticky kompletně. Níže vybíráme ty nejvýznamnější změny.

  • Nové moduly a funkceZpřístupnili jsme řadu nových modulů a funkcí a zlepšili funkčnost těch stávajících. Zejména jde o funkce z kapitoly poznání, které ocení uživatelé plné verze aplikace. Dokončili jsme též náš rozsáhlý psychologický výzkum, což nám umožňuje nabízet náš exkluzivní osobnostní test S-Personality.
  • Nové interpretace testů. Přepracovali jsme textové interpretace testů, takže jsou výrazně obsáhlejší, kvalitnější a profily typů zahrnují ilustrace. Dvojnásob to platí o těch rozšířených v plné verzi. A co je nejlepší, nemusíte testy znovu vyplňovat, ale nová vyhodnocení si můžete zobrazit přímo přes historii testů, která je nyní přímo součástí daného modulu.
  • Nové popisy modulů a blogPoctivě jsme doplnili anotace, popisy a vysvětlení k jednotlivým modulům, díky čemuž rychleji porozumíte, co pro vás který z nich znamená a jak jej používat. Spustili jsme také tento blog, kde můžete najít již teď například návody pro tvorbu osobní vize.
  • Kompletně nové rozhraní kapitoly aktivita. Kapitola aktivita, která slouží členům Salmonda k motivaci a sledování svých cílů, dostala na základě zpětné vazby od našich uživatelů zcela nový kabát i členění modulů. Nyní je rozhraní mnohem logičtější, ukládání evaluace ještě rychlejší a jednodušší. Mnohem lépe tak plní svůj účel.
  • Nová nástěnka a nastavení. Vylepšujeme pro vás také uživatelskou nástěnku. Po přihlášení nyní uvidíte přehledně nejen nejnovější výsledky testů a dotazníků, ale i informace o svých cílech, poslední koučinky, statistiky spánku, nálady a motivující příjemné momenty z posledních dní. V nastavení jsme praktičtěji rozčlenili jednotlivé kategorie, takže můžete efektivně vybrat například, jaké maily vám bude Salmondo zasílat. Přibyla též možnost jednoduše a bezpečně aktivovat své členství díky našemu partnerství s GoPay.

Co pro vás připravujeme do konce léta?

Je toho mnoho a novinky budeme průběžně nasazovat do ostrého provozu. Vybereme-li několik, na které se zvláště těšíme my, jsou to následující.

  • Finanční plánovač. Nový dotazník, jehož přípravu zastřešuje náš kolega Libor, vám umožní zmapovat finanční náročnost svých představ o životním stylu. I tu je zatím třeba vzít v potaz při plánování kariéry. ;-)
  • Živé ukládání v modulech poznání. Klikat na tlačítka „Uložit” nebaví nás ani vás a což teprve, když na to zapomeneme, to pak skřípeme zuby. Naštěstí pro náš chrup, náš úžasný vývojář se již velmi brzy postará o to, aby se osobní úspěchy i další zajímavé informace ukládaly hned po vložení a žádné tlačítko tak již nebude třeba. Třikrát hurá!
  • Propracované statistiky spánku a nálad. Na tento modul jsme všichni hodně zvědaví. Z dat, která pravidelně vyplňujeme, nyní dostaneme maximum informací, které atraktivně podáme.
Připravujeme toho samozřejmě více, včetně nových modulů, které si ale zatím schováme jako tajemství, ať vás máme překvapit i v dalším novinkovém článku. 

A na závěr ohlédnutí zpět...

Co k Salmondu vedlo?

1 nabitý rok příprav: tisíce hodin práce, stotisíce řádků kódu a textů, hektolitry limonády pro naše programátory, rozsáhlý psychologický výzkum. Od začátku 25 modulů ve 3 kapitolách, 6 psychotestů a dotazníků. A jaký je smysl?

Aby každý mohl najít tu pravou školu, práci a životní dráhu.
Aby investoval svůj čas a energii smysluplně.
Aby žil svůj život a byl v něm spokojený.

Budeme rádi, když Salmondo vyzkoušíte, doporučíte dalším či nás podpoříte na našem nově spuštěném Facebooku, kde vás budeme zásobovat zajímavostmi nejen ze Salmonda. Vývoj Salmonda bude samozřejmě i nadále pokračovat a budeme rádi, když vy budete jeho součástí. Celý tým Salmonda vám přeje mnoho úspěchů!

Toť vše. Zůstaňte naladěni!


Chtěli byste něco sdělit autorovi článku i vize Salmonda? Napište na adam (zavináč) salmondo.cz, nebo do komentářů na Facebooku.